Längtar efter sportlov

Tre arbetsdagar kvar (ja, för Lasse då) sen är vi  lediga många dagar tillsammans, ska bli så skönt och mysigt! Vilken lyx det är att få vara hemma tillsammans. Vi funderar på att åka iväg och bo på hotell på sportlovet, undrar bara hur det funkar med två barn? Båda vill ju helst ligga bredvid oss i sängen hela tiden. Men man måste ju våga prova nya saker och bo på hotell har vi aldrig gjort med barn, men det måste väl gå? 

(null)

OS är igång, och självklart sitte vi och hejar på Sverige då. Molly tycker att det är roligt att få dra på sig Sverige-dressen.

Annars har det ju varit rätt snorigt här för Lowe igen. Han är ju konstant snorig tycker jag. Och vad händer när han är snorig och immunförsvaret är försvagat? Jo då tittar tänderna fram. Snart spricker den fjärde tanden igenom och då är han inte ens sex månader än. Molly fick sin första tand när hon var 5,5 månad. Lowe fick sina första när han var fyra månader. Men vissa saker är inta bra när de är tidigare med. Det är inte kul när han biter mig i bröstvårtan. Fy vad ont det gör, och så bara skrattar han, lilla skitungen.

(null)

1
mormor

Finaste!!!