Avatar...

....var så jäkla bra. Det var verkligen en vacker film. Alltså vackert gjord, om man kan säga så. Det var så otroligt häftiga miljöer som hade skapats i filmen. Och karaktärerna var så fina. Får man använda ordet vacker igen, så vill jag göra det. Jag kan bar säga wow! Alla ni som inte sett den, GÖR DET!! Och för er andra som gjort det, bra val!


Men nu får det nog faktiskt vara nog med bio på ett tag. Vi måste vara Vimmerby biografts främsta stammisar eller näst intill i alla fall. Så många gånger som jag varit på bio i höst, brukar jag inte bli på ett år annars. Men det har ju varit så många MÅSTE filmer så man har liksom varit tvungen att gå.


Nog om det. Imorgon är det nyårsafton och det kommer bli fullt drag ute i Vena(vi ska fira nyår där ute i skogen) skulle jag tro. Vad ska ni hitta på imorgon(snart idag)? Blir det fest eller kanske en stillsam hemmakväll?

Nu är det snart dags att krypa ner i sängen.
Vi hörs allesammans.
Ha det godis.
Kram kram

Avatar

Är det någon av er där ute som sett Avatar? Jag och Lasse tänkte kanske gå på den på onsdag och nu undrar jag om ni tycker att den är bra och värd att se? Den verkar ju väldigt bra när man ser trailern i alla fall.
Nu är det strax dags att bege sig till Totto där det ska bjudas på mat. Jag, Anne-Sofie och Linn ska bli bjudna på mat av Lasse, Totto och Martin. Två kockar och Totto(som också är bra på att laga mat) känns faktiskt som en lysande kombination och jag tror att maten kommer smaka utsökt....


Ha en bra kväll ni allesammans.
Kram

Jag lyser med min frånvaro...

Hej!


Tänkte bara säg att jag lever, om ni undrar. Jag har så mycket skoj för mig så har inte tid med bloggen just nu. Men jag lovar att det blir bättre efter jul och nyår.Hoppas ni har det bra och att ni har fått massa roliga julklappar? Det har jag fått i alla fall.
Nu är det dags att se på Robinson på web-tv.Ha det fint.
Kram kram