Natten kan vara lång när man är vaken

Jahopp, jag skulle aldrig ha skrivit igår att Molly hade sovit bra på natten.. För natten till idag har vi nästan inte sovit något alls. Snacka om att denna morsa känner sig som ett vrak nu. Tur att lilltjejen är söt, då kommer man undan med det mesta.

2

Lilla skitungen

Alltså, förstår ni hur underbart det kändes när Molly började gnälla och jag vaknade och upptäckte att det började bli ljust ute och insåg att hon hade sovit hela natten. Hon käkade vid typ kvart över 10 och sov sedan till klockan 05. Sov alltså mer än sex timmar i ett svep. Det ni, det kändes sjukt skönt! Speciellt efter att i princip inte ha sovit mer än två timmar på raken natten innan. Kände mig som ett vrak igår alltså. Dels att Molly inte ville sova på natten och sen fortsatte det där hela dagen också. Det kändes underbart när Lasse kom hem och kunde ta Mollan ett tag. Han gick ut på en promenad med henne och jag kunde lägga mig och vila en sväng. 
 
 
Håll tummarna för en bra natt igen!
1

Söndagsbadet

Idag är lilltjejan tre veckor gammal, och det firades med ett bad i baljan. Det var skoj att bada tyckte Molly, men hemskt att behöva torkas torr med en handduk. 2