Har du sett herr Kantarell?

Åh vad det är härligt att gå i skogen. Att höra fågelkvitter och känna doften av skog är underbart. Jag älskar naturen. Jag och pappa har varit ute 1,5 timme i skogen. Vi gick dock inte ut för att höra på fågelkvitter och känna dofter utan vårt mål med skogspromenaden var att hitta lite kantareller. Fanns tyvärr inte så mycket som vi hade hoppats på. Våra "svampställen" är mer för höstkantarellerna än för sommarkantarellerna så vi skulle behöva hitta nya ställen. Om någon vill tipsa om nåt ställe så skulle jag inte bli ledsen direkt. Men förmodligen vill ingen avslöja något svampställe. Det är en hemlighet för alla utomstående och något man går i graven med. Konstigt att man är så hemlig med det egentligen.

Vi blev förföljda om kossor också. Gud vad de glor! Har ni blivit riktigt utstirrade av en ko någon gång? Jäklar vad de är nyfikna. Jag tog med mig kameran och fotade dem också. Sen tyckte de inte att det var lika roligt att följa efter oss längre. Men det är inte klokt vad gulliga de är.
Svamen vi hittade idag
De söta glo-kossorna


Hoppas att ni får en riktigt bra dag allesammans.
Själv ska man och jobba vid 17.00. Hoppas det inte kommer allt för mycket folk. Igår var det galet mycket människor och handlade. Nästan enbart turister så mycket engelska blir det. Var ytterst nära att börja prata tyska igår med en herre som inte förstog engelska så bra, men tyvärr är jag för feg för att våga använda mig av tyskan. Skulle bli så pinsamt om de inte skulle förstå mig. Ja jag vet, jag är larvig.

Men som sagt, hoppas att ni får en bra dag i alla fall. Tänk inte på mig som måste jobba:P
Puss och kram och nyp i stjärten
1

Guten morgen!

Ja, god morgon gott folk! Har precis ätit lite frukost bestående av fil(med blåbär som mamma har plockat), macka med prästost, och så två ägg:) Ja, jag är galen i ägg, så när jag väl kokar så är det två st som åker ner i kastrullen direkt. Någon mer än jag som är beroende av ägg?


Snart dags för jobbet nu. Idag är jag faktiskt riktigt laddad för en dag på Sibylla. Inte så ofta man är pepp innan man börjar. Men när man väl är på jobbet så går det alltid bra, men nu känns det faktiskt roligt att jag ska jobba:) Kommer bli en bra dag det här! Undrar vilka jag ska jobba med idag? Spännande spännande.Måste kila nu. Jag och pappa ska åka och handla och styra lilte innnan jag börjar.
Ha det toppen
Puss och kram och nyp i stjärten:)

Hjälp!

Om det finns någon snäll själ därute som skulle vilja hjälpa mig lite med utseendet på bloggen så skulle jag bli glad. Där jag har blommorna högst uppe på sidan, där skulle jag gärna vilja ha någon bild på mig själv eller sådär men tror det behöv photoshop för att få till det bra? Vet någon så säg till. 

Har fixat lite med utseendet annars. Lagt in en klocka, ändrat plats på datum och sådär. Trevligt med lite omväxling, men som sagt är inte så grym på sånthär.


Ha det fint.
Kram

1