Varning för lite skryt..

Hej!

Vet ni, igår fick jag tillbaka en examinationsuppgift som jag skickade in för tre veckor sedan. Jag trodde inte att jag skulle klara den. Kändes som att jag hade skrivit helt fel. Men jag fick tillbaka den och det stod VG. Mitt första VG på universitetet och jag blev SÅ glad. Jag låg i sängen när jag fick resultatet och jag bara sprattlade för att jag blev så glad. Det var väldigt oväntat, men väldigt roligt. Min lärare hade inget alls att anmärka på det jag hade skrivit heller, vilket kändes skönt. Då vet man ju att man skriver på rätt sätt.

Ja, men det var väl mest det jag skulle berätta för er faktiskt.

Nu är det dags för tv onsdag. Först Halv 8 hos mig, sedan Bonde söker fru och efter det Berg flyttar in. Helt okej onsdag alltså.

Ha det fint hörrni.
KRAM

1

Nu ska den in!

Nu ska den skickas in, den nedrarns examinationsuppgiften. Men varför är det alltid så läskigt att skicka in saker? Är det för att man tror att precis när man skickat in det ska man komma på något smart som då är för sent att ändra? Eller är det för att man inte är nöjs med det som skrivits? Ja, jag vet inte. Men jag vet däremot att jag alltid får lite småångest när det ska skickas iväg. Men dock en stor befriselse när den väl är inskickad. Så som ni hör är det lite klyvna känslor engående att skicka iväg en uppgift.

Pingisträningen gick bra förresten. Jag tejpade min fot så att inga olyckor skulle kunna ske. Fast jag tror att jag har tejpat lite för hårt, för jag har knappt ingen känsel i min fot längre. Haha. Men hellre det är att stuka den igen.

Hoppas att ni har en bra kväll mina vänner.
KRAM

Pingisträning

Kikar bara in snabbt här för att säga HEJ!  Ska drax åka ut till Södra Vi för första egna pingisträningen på några veckor. Min dumma fot ställer till det för mig gällande träningen. Hoppas att foten håller för på lördag är det seriespel i Lund som gäller. Lite därför jag måste träna också. Så ni kan ju få hålla tummarna för att det går bra för mig på träningen idag.

Vi kanske hörs senare, annars får ni ha det riktigt bra.
KRAM
1