Fötterna doppades i alla fall

(null)

(null)

Idag provade Molly poolen hos kusinerna Bella och Alexander, men det var lite för kallt så det blev bara fötterna som fick bada. Men hur söt?   Det märktes att hon blev lite besviken på att vattnet var så kallt. Hon ville så gärna bada med kusinerna Bella och Tilde, men fixade inte riktigt kylan, var bara 18 grader tydligen. Förstår henne, hade inte heller velat bada i det kalla vattnet!

1

Premiär på ALV

Igår öppnade världens bästa park, och vi var där såklart. Det var stängningsdag på förskolan igår vilket passade väldigt bra få ALV öppnade. Mollan var SÅ lycklig! Det var lite i varmaste laget, men annars var dagen helt perfekt. Vi kommer att hänga där väldigt mycket i år, det tror och hoppas jag. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

1

Projekt husbygge

Idag har vi påbörjat ett husbygge här hemma. Det första som har börjat att ta form är det ena fönstret. Molly blev väldigt besviken på att hon var tvungen att gå och sova och inte fick fortsätta på utformningen av sin nya kåk. Men imorgon blir det fler fönster och så tror jag allt att det måste tillsättas lite färg. Hon ska redan flytta hemifrån verkar det som. Häromdagen lekte hon att hon hade ett nytt hus ute, då fick vår skottkärra agera bostad och då berättade hon också att i det huset, där hade hon minsann inga föräldrar. Lilla pluttan, hon har börjat att få sådan fantasi när hon leker, himla kul!

(null)

1