Herr Kantarell

I förmiddags gav vi oss ut på en utflykt till svampskogen. I flera veckor har jag velat åka ut till skogen efter oändligt många kantarellbilder på instagram. Nu ÄNTLIGEN fick jag också plocka!! Och jösses vad svamp. Efter en kvart var halva korgen full. Molly fick sitta i bärselen på pappa med ett myggnät virat om sig. Hon var hur nöjd som helat och somnade efter ett tag. Nu när det gick så pass bra med henne lär det bli fler turer till skogen.

Nu ska vi äta svampmackor till lunch.

Shopping när den är som bäst

Alltså, hur skoj är det inte att handla när det är halva reapriset då? Två bodys (en body två bodys? Vad heter det egentligen?) och ett par byxor för 88 riksdaler till Mollan. Hur bra? Kul sommarväder förresten. Vi fick översvämning i källaren precis. Inte så skoj! Det syntes på molnen att det skulle bli ett rejält oväder.
Stora tjejen

Den här lite bruttan har nu en stol att sitta i vid matbordet. Såhär glad blev hon när hon invigde den:Så söt så jag tror att jag dör!!

Idag har Penny, Andreas och lilla Ester varit på besök. Tänk vad skoj det vore om de där småttingarna skulle bli kompisar sen om något år. Vad roligt de skulle kunna ha tillsammans då. Men vi får väl se. Bara för att föräldrarna är vänner betyder det ju inte automatiskt att kidsen tycker om varandra. De kanske inte kommer att gilla varandra alls, men det får vi hoppas!