Chill

Hallå där!

Dagen har bestått av plugg på förmiddagen, lite filmtittade och sedan blev det promenad med Linn och Sofia. Rätt härlig dag får man väl allt säga. Snart kommer Lasse hem och då ska vi åka och handla lite mat och efter det åker vi till Södra Vi och kollar på fotboll.

Imorgon är det skola igen och vi ska vara i Västervik hela dagen. Det är drama och bild som står på schemat. Det blir lite redovisningar och sådär.


Undrar om Snuttan kommer vara busig när vi hälsar på?

Hoppas att ni får en härlig kväll.
KRAM

Älskar att solen är framme

Dra mig baklänges vilket fint väder det är idag. Shit, blev helt chockad när jag kom ut och det var så pass varmt. Jag och Linn passade på att gå en rejäl sväng.

Dags för promenad

Halloj!

Ska ge mig ut på en promenad i det fina vädret med Linn nu. Efter att ha suttit inne och pluggat hela förmiddagen ska det bli skönt att komma ut en sväng. Men det blir nog inget promenad i alla för högt temo då min hosta fortfarande inte har försvunnit. I går kväll/i natt har den varit fruktasvärd. Kunde inte sova för att jag hostade så mycket och tillslut gick Lasse och la sig i soffan i vardagsrummet. Stackar skulle ju upp och jobba och blev bara störd av min hosta hela tiden. I morse ringde jag till sjukhuset och fick prata med en sköterska som skrev ut någon hostmedicin till mig som jag ska hämta lite senare idag. Jag hoppas verkligen att den kommer hjälpa, för jag orkar inte hosta med. Det är fruktansvärt påfrestande ska ni veta.

Lite senare i eftermiddag ska jag åka en sväng till Södra Vi och till nybörjarpingisen. Jag hade tänkt att träna själv men får skjuta på det tills hostan ger med sig.

Hoppas att ni har det gött.
KRAM