Det glammiga bebislivet?

Jag fick precis en liten present av Molly. Gulligt tycker ni, men så förtjusande var det faktist inte. Tanken var väl förmodligen god, men mottagaren var en smula otacksam. Molly ligger i vår säng, nyäten och söt och jag kan inte motstå frestelsen att ge henne en puss. Och det är nu gåvan levereras, Molly spyr värsta spyan rätt ut och rätt på min mun!!! Som tur är så hade jag munnen stängd i "pussläge", annars hade jag fått den helt full med kräks. Och lillskruttan hon bara ler såklart, supernöjd med sin morsdagpresent.

Bild knyckt från Sofia. 


Krigsskada

Den här lilla skruttan rev sig riktigt ordentligt på kinden igår. Ser ut som att hon har blivit klöst av en katt men det är hennes sylvassa naglar som varit i farten. Jag tycker att jag filar och filar men de är omöjliga att få till. Tar gärna emot tips på hur jag ska lyckas med naglarna, om det skulle vara så att någon av er sitter inne med något bra knep.


Molly sov som en dröm i natt, typ från halv elva till sju, med lite påfyllning av mat vid två bara. Så jäkla skönt alltså! Och förutom en "drömnatt" har hon sovit jättebra under dagen också. Jag fick till och med sova 1,5 timme idag, första gången jag lyckats med det på dessa sju, snart åtta veckor. Nu håller jag tummarna för att detta inte är en engångsföreteelse utan att vi kan få börja sova lite mer, i alla fall ibland (kanske inte ska ropa hej än)
2

Kontaktannons

Kvinna i 26-årsåldern söker dig, barnkär man eller kvinna (10-80 år), med eller utan barn,  som älskar långa skogspromenader (skulle funka med stadspromenader också) och som ibland kan tänka sig att dricka lite te eller kaffe. Rök- och djurfri är inget krav.  Vid intresse, hör av dig på bloggen eller via Facebook/mobilen. //Mvh nybliven morsa

Ja alltså, inte för att Molly är något dåligt sällskap, men ibland behöver jag lite vuxet sällskap också. Vid två på natten ska man inte vara såhär pigg!! Skitunge alltså! 
4