Snorunge

Jag har gått och blivit en riktigt snorunge(sjuk alltså om det var någon som inte hängde med) och det är INTE okej nu när jag ska partaja idag. Kan det bero på att hela klassen i princip är sjuka? Vi har en hel del obligatoriska moment varje vecka som gör att man inte kan vara sjuk, för är man sjuk så måste man lämna in massa extra grejer och sånt dumt. Detta gör då att alla går till skolan trots sjukdom och så blir alla andra smittade. Och när någon blivit frisk så smittar någon sjukling den personen igen och så håller det på hela tiden. Bra att vi håller till borde på sjukhuset, haha.


Sen måste jag reda ut en sak här. Jag får ständigt reaktioner på när jag säger "jag ska bara stänga på tv:n" och de som hör mig säga det tycker att jag är allmänt knasig. Så nu undrar jag hur många av er som säger stänga på? Behöver stöd i detta för jag har sagt till dom att i Vimmerby säger minsann många stänga på och inte sätta på. Ge mig stöd!!


Nu dags för frulle med Åse.

3

Duvjävel

Måste bara säga att jag börjar bli FÖRBANNAT trött på duvjävlarna som alltid ska hålla på och kuckla(haha eller vad gör duvor för läten egentligen? kuckla lär de ju inte göra, men vet inte vad jag ska kalla det) precis utanför mitt fönsert. Spelar ingen roll vilken tid på dagen, de sitter alltid utanför och låter, rätt irriterande faktiskt.

6

Solroskärnor

Vet ni att det är väldigt gott med rostade solroskärnor? Köpte en påse på hemköp när jag skulle gå hem som jag nu sitter och smaskar på. Och så står det att de är vitaminrika och mineralrika, visst låter det bra? Haha bara för att kompensera den onyttiga fikan så var jag liksom tvungen att köpa något "nyttigt".
Nu blir det lite plugg ett tag och sen Halv 8 hos mig.
ha det kanon.
Kram

3