Jag längtar..

Någon mer än jag som är galet förtjust i kiwi? Köpte en hel såndär korg med kiwi i söndags efter att jag och Linda hade tränat och nu är det inte många kvar. Äter kanske tre stycken om dagen bara för att det är så himla mumsigt.


Imorgon är det torsdag och då ska jag ÄNTLIGEN åka hem och fira påsk och träffa alla nära och kära. Ska verkligen bli skönt att komma härifrån storstan några dagar. Jag längtar efter att äta mängder med god påskmat och godis. Jag tycker att det ska bli riktigt roligt att träffa alla mina underbara vänner som jag tyvärr inte träffar så ofta längre och så hoppas jag att vi kommer gå ut och skaka rumpa för hela slanten på Harrys(för det är väl Harrys som gäller då va?). Jag längtar också efter att krama om familjen och så längtar jag såklart efter att få pussa på Lasse. Det är som sagt mycket jag längtar efter och som MÅSTE göras när jag är hemma. (För övrigt låter det som att jag varit borta hur länge som helst, men just nu känns det lite så).Nu får ni ha det så bra.
Vi syns snart.
Kram


5

Hjälp mig!

Anatomi är JÄTTE svårt, snälla hjälp mig någon!!

Sitter och försöker plugga men det går tyvärr inget vidare för mig. Varför kan jag bara inte lära mig att lika lätt som det verkar som att alla andra gör? Hm, kommer jag att fixa detta tro? Ska snart till skolan och sitta och plugga tillsammans med de andra i min basgrupp, hoppas det klarnar något för mig då.


Längtar verkligen till torsdag eftermiddag då sista lektionen är avklarad och jag kan åka hem till Södra Vi några dagar. Ska verkligen bli skönt med några dagars "ledighet" och så kommer det bli mumsigt med påskmat och godis också.


Ska återgå till mina feting böcker som jag köpte igår. Rörelseapparatens anatomi- en muskel och triggerpunktsguid heter den ena och den andra Rörelseapparatens anatomi- en skelett- och ledguid. 800 kr för dessa två böcker, som hittat eller hur?
Ha det fint.
Kram kram

Pingpong

Tjo tjo!

Nyss hemkommen efter att ha spelat lite pingpong med Linda och man kan ju inte säga att spelet är på topp direkt. Missar massa enkla bollar hela tiden och så blir det när man tränar alldeles för dåligt. Men roligt är det i alla fall att spela och jag är så glad att jag hittat någon att träna med här uppe och som också går i samma klass.


Ikväll är det plugg och sedan tv som gäller. Plugg först alltså och sen när jag har varit duktig och pluggat så får jag titta på tv.


Så nu alltså pluggtime.
Ha det fint.
Kram kram
1