Sömntuta

Alltså, den här donnan!! 
Fattar ni hur bra hon har börjat sova vissa nätter eller? Igår somnade hon runt kvart i tio och vaknade kvart i nio i morse, med lite käk vid klockan sex bara. Hur duktig är hon inte? Det resulterarde i två glada föräldrar som fick sova ut. Visst, hon blandar och ger vad det gäller sömnen, men hon somnar alltid vid tio-tiden nu och sover i alla fall till klockan fem. Sen är det lite olika om hon vill somna om eller inte, men det är sjukt lyxigt när hon väl gör det.

Idag ska jag och Mollan faktiskt iväg på en utflykt utan pappan. Vi ska åka och hälsa på Lena en sväng i Ankarsrum. Ska bli mysigt!

Ha det fint i sommarvädret!
Kram!

Familjen Uggla

Ja, alltså jag skulle väl vilja utse mig själv till en priodare. Jag snöar in mig på saker ett tag, tröttnar på en grej och byter till något annat. Just nu är jag helt insnöad på ugglevirkning och jag har precis gjort klart familjen Uggla. Visst, de är snea och dana, men de är ju hemgjorda och det ska väl synas? Sjukt kul är det i alla fall! Vi har en plan om att göra någon slags mobil av dem och hänga upp i taket, vi får väl se hur det går med den saken. 


Givetvis måste Mollan vara med på ett hörn också. Idag iklädd en gul klänning.Ursäkta, men är det ens lagligt att vara sådär söt?
1

Äpplet faller inte långt från trädet

En liten nakenfis i farsans famn. 


Blev ett extra besök på BVC igår. Skulle egentligen inte gått dit förrän 2 juli då det är dags för Molly att få sprutor (tur att hon är ovetande om det, men mamman tycker att det känns jobbigt), men eftersom nässelutslagen inte har upphört ringde jag till BVC igår och så fick vi komma dit för att kolla på det. Vi kom dock inte riktgt fram vad det kunde bero på, eventuellt att jag har ätit jordgubbar, men de sa att det är svårt att veta. Blev rekomenderad att prova att äta jordgubbar igen och se om det ger utslag. I vilket fall som helst så passade vi på att väga och mäta Mollan då och tusan vad hon växer alltså! Hon väger nu 5,4 kg och är 60 cm lång.. Vår lilla tjej är inte så liten längre. Hur kunde det gå så fort? Ska vi bestämma att vi pausar tiden lite kanske? 

Nu ska vi ge oss ut på en promenad. Ha det gott!