Ultrarapid

Hallå där allesammans!

Hoppas allt är bra med er denna sista novemberdag?

Imorgon är det förste december och sen rullar månaden på i väldigt rask fart och snart är det JUL. Att tiden kan gå så galet fort alltså? Sommaren bara flög förbi och vart september och oktober tog vägen kan man ju undra? Det är nästan läskigt att tiden kan gå så fort. Månaderna bara susar förbi i ultrarapid och man hinner knappt inse vad det är för månad innan den är över. Men eftersom jag älskar hela december månad skulle det vara bra om man kunde sakta ner på temtop och gå från ultrarapid till slow motion och att man då faktiskt hinner njuta av den här månaden mer är man gjort med de andra. Fast förmodligen kommer det gå fort nu med. Och snart är det sommar igen.


Tomtemor och piraten(på tal om jul alltså!)

Nu ska jag käka mannagrynsgröt.
Ha det bra.
Kram

 

Gula katter bakas(lussebullar alltså)

Hallå där och glad advent allesammans(eller kan man säga glad advent förresten? jag gör det i alla fall)!

Håller just nu i skrivandets stund på med att baka lussekatter. Degen är på jäsning och jag tänkte skriva av mig lite här så länge.

Igår fyllde Lasse år och på för- och eftermiddagen var det fika med nära och kära som gällde och senare på kvällen hade jag fixat en överraskningsfest för min älskling. Och det blev verkligen lyckat. Han anade inget och när allt folk kom in i hallen och sjöng för honom blev han glatt överraskad. Superskoj! Tack till alla er som förgyllde Lasses födelsedag igår, det uppskattade han verkligen!

Och nu är det som sagt adventsmys. Vi har köpt en ljusstake och tänt första ljuset, julmusik har börjat spelas på spotify och goda lussebullar bakas. Måste säga att söndagar kan vara väldigt bra dagar ibland.

Hoppas ni har det grymt bra också!
Kram från mig

Uppdatering.

Vilka bullar tror ni jag har gjort och vilka har Lasse gjort?

2

Myspys

Tänkte bara önska alla en trevlig helg. Nu ska jag och Lasse käka fläskfilé och pasta och sen blir det soffmys framför idol. Riktigt myskväll helt enkelt.Mitt fina hjärta!