Blåbärsskogen

Är inte detta lyxigt så säg? Tog en sväng till blåbärsskogen med Molly och mamma igår. Molly fick en egen liten mugg som hon skulle plocka i, men hennes plockarinsats var väl lite sådär skulle man kunna säga. Hon stod och gapade som en fågelunge och ville mest få muggen påfylld hela tiden. Men det var riktigt mysigt ändå och Molly var kanonduktig! Skulle helst ha sluppit myggen dock! 


1

Trollunge

Älskade lilla trollunge! Vad mysigt det är att få tillbringa hela sommaren tillsammans med denna solstråle och hennes pappa. Eller Lasse som hon själv säger. Hon vägrar att säga pappa. Ropar hon på oss säger hon "mamma och Lasse!" så Lasse säger att han känner sig mer som en styvpappa. Haha! Vilka fixa idéer de får för sig ibland, de där små barnen! 1

Babyshower

Idag hade vi en liten babyshower för Åse som blev väldigt lyckas! Hon blev väldigt överraskad, så det var ju skoj! Men det har också varit några hektiska dagar, har lagt ner mycket tid på allt fix inför idag, så det är nu en väldigt sliten höggravid morsa här ska ni veta. Det märks verkligen att orken inte är som den brukar vara nu, men inte så konstigt kanske, det är ju inte så lång tid kvar av graviditeten nu. PS: längtar SÅ mycket efter att bli moster!!

1