Hultsfredsfestivalens död

Jaha, tråkigt beskev man möttes av efter jobbet idag. Hultsfredfestivalen är inställd och det känns riktigt surt faktiskt. Hade verkligen sett fram emot den och nu blir det inget alls, tragiskt. Jag har i princip vuxit upp på festivalen känns det som, då jag följde med mamma och städade där i tidiga år. Och nu ska det aldrig mer bli någon festival? Fy fan, det är riktigt sorgligt. Men man förstod ju nästan att det var på gång att hända då de tappat väldigt många besökare de senaste åren. Alla andra festivalen som har dykit upp överallt i vårt avlånga land har tagit död på världens bästa festival.

Och pengarna är det inte heller säkert att man kommer få tillbaka då själva företaget Hultsfredsfestivalen AB nu ska ansöka om konkurs, surt.
1

Återförening?Eyh tjejer(vet inte hur många av er som läser min blogg?), vad sägs om att försöka dra ihop någon rolig resa tillsammans? Lite sådär som vi hade det på Cypern? Fast man behöver ju inte resa iväg utomlands, men åka iväg någon stans tillsammans och bara umgås som på den gamla goda tiden? Vore så roligt. Sitter och tittar lite på gamla bilder från när vi var i Cypern och längtar väldigt mycket tillbaka. Tänkt vad roligt vi hade det. Visst vore det underbart att göra något tillsammans igen? Och även och Sofia och Linn som inte var med på resan hänger på!

Ja det var det jag ville skriva bara. Nu ska jag återgå till mitt bokläsande. Finns det något mer avkopplande än att läsa en bra bok? Nej jag tror inte det.


Ha det toppen.
Kram
5

Jobbångest?

Hallå där i värmen!

Vet ni, idag är jag inte alls sugen på att gå iväg och jobba. Jag vet vilken fruktansvärd värme jag kommer mötas av när jag kliver in genom dörren och att bli svettig innan man ens börjat är lite småjobbigt faktiskt. Men men, det går gå. När man väl är där går det ändå bra, det är bara nu när jobbångesten smyger sig på som det är lite kämpigt. Men nu ska jag laga till något att äta innan det är dags att ge sig ner till Sibylla.


Ha det toppen allesammans
Kram
1