Orkar inte!

Gå och dö dumma examinationsuppgift!

1

Tja,tja!

Hallå där!

Då var jag här igen. Kom nyss hem efter att ha varit och spelat innebandy. Så skönt att springa av sig lite. En väldigt rolig träningsform måste jag säga. Och så gillar jag att det är på skoj också, ingen tar det liksom på blodigt allvar utan vi kan skratta åt klumpigheter och självmål och liknanade.

För er som undrar över pingisen igår(visst är ni extremt nyfikna?) så gick det bra för oss. Vi vann med 6-2 över Karlshamn. Skönt att få med sig en seger när man åkt så långt för en match. Jag vann mina tre singelmatcher och var med och vann vår dubbel också, så det vad härligt. Jag spelade däremot inte speciellt vacker pingis. Men skönt att vinna även när man inte spelar på topp. Men jag undrar vad som händer med mina nerver? Jag blir ju skitnernös inför varenda match nu för tiden. Jag undrar om det är min matchovana? Att jag inte tävlar något längre? Det är väldigt jobbigt i alla fall.

Ja, det var väl vad jag tänkte berätta för er.

Ha det gott allesammans.
KRAM
1

Söta små liv..

Hallå där!

Då var det fredag igen då. Det är tusan vad veckorna går fort alltså. Jag klagar inte. Längtar till december. Har haft fältstudie nu torsdag och fredag och det har varit så roligt. Kanske inte att sitta och observera(vi har det som uppgift, observera barnen i olika moment) men att träffa barnen. De är så galet söta de små liven. Känns verkligen rätt,och så roligt  när man får komma ut i "verkligheten" några dagar istället för att bara sitta i skolan.

Imorgon vid 9 drar jag mot Vetlanda och sedan vidare till Karlshamn för seriespel. Om jag ska vara helt ärlig är jag väl inte sådär väldigt sugen på det. Jag tycker att det är alldeles för långt att åka för att spela en match. Men men. Vi får väl se till att vinna i alla fall, så att det är värt mödan. Så imorgon blir det nog inget bloggade. Åker tidigt och kommer hem sent.

Men ni får alla ha en riktigt bra helg.
KRAM

2