Smart?

Haha, läste precis en rolig sak här och jag måste ju självklart visa det för er nu. Texten är tyvärr lite suddig, men hoppas att ni ser vad det står ändå.Smart brud alltså!

Lång dag

God kväll!

Kom precis hem efter en heladag först på förskolan och sedan på möte uppe på Vimar med massa förskollärare. Är helt slut i huvudet nu, och dödshungrig. Så nu måste jag ställa mig och fixa någon mat.

Ville mest kika in och säga hej och sådär, orkar inte med något långt inlägg idag förstår ni..

Ni får ha det så bra.
KRAMLinköping

Hej hej!

Då var det söndag kväll och imorgon påbörjas en ny vecka. Imorgon blir det en lång dag. Ska först vara på förskolan mellan 9-5 och direkt efter det ska jag följa med på ett möte som håller på till klockan 8.

Igår var jag och Lasse och hälsade på Åse i Linköping där Christoffer också befann sig då. När vi kom dit gick vi en runda på stan och käkade en sallad, vi drog sedan hem till Åse och spela spel och drack lite och efter det gick vi åter ner till stan och åt mongolisk buffé. När vi hade ätit så mycket att vi nästan sprack gick vi vidare till en irländs krog (Åbros) där de andra drack varsin öl. Jag var alldeles för mätt för att få ner något mer i magen. I morse tog vi sovmorgon till 10, käkade frukost och sedan var det dags att åka hem. Man får tack för en trevlig helg Åsepåse!


Jag och syster i somras

Nu är det dags att besöka duschen och sedan blir det SÖNDAGSMYS. Lite avokado och skagenröra framför Tjenare Kungen.

Ha det fint hörrni.
KRAM