Jag är en brottsling?

Gosh! Var och hämtade mitt pass i Hultsfred och fy sjuttan vad jag inte blev nöjd med kortet. Jag ser VERKLIGEN ut som en brottsling, och det passar mig inte. Tur att jag inte behöver visa det för så många människor som sagt. Men skönt att ha det hemma i alla fall, så att man slipper stressa med det i slutet innan vi sticker till London.Passar jag bakom lås och bom?

3

Ska på dejt.

Goder morgon, goder morgon, både herre och fru!

Ska om en stund ner på stan och käka lunch med Sarah! Det var på tiden. Vi har snackat om det och försökt få ihop något väldigt länge och äntligen har vi fått tummen ur och lyckats boka in en lunchdejt.


Sånt kan det tänkas bli till lunch.

Senare i eftermiddag bär det av mot Växjö för möte med Smålands Bordtennisförbund. Sitter med i styrelsen(fråga mig inte varför) och idag ska vi alltså träffas i Dänningelanda för möte. Mötet börjar inte förrän vid 18:00 så det lär bli rätt sent ikväll. För om jag känner de andra i styrelsen rätt så kommer mötet bli låååååååååångt.

Ha det gott.
Kram
1

Vill till solen(men London duger bra)Bjuder på denna bild idag, bara för att jag är så jäkla sugen på att åka till värmen. Nu börjar det bli riktigt ruggigt ute så vore underbart med en solsemester. Men det lär väl dröja. Istället blir det en resa till London v.44. Helt helt fel det heller, men det hade gärna fått vara lite varmare där ändå. Men ja, det blir London och jag ser fram emot det väldigt mycket. Det blir jag, Lasse, Tobbe, Lina och Fredrik som drar dit onsdag till söndag.  Resan blir lite speciellt då det blir tåg ner till Köpenhamn där vi flyger ifrån till Tyskland och sedan från Tyskland till England. Lite speciellt tripp men det ska tydligen vara billigare så.

Måste måste jag återgå till Idol-tittande men ha det underbart alla människor där ute.
Kram kram