Svetten lackar

Fy fan, ni skulle se mig nu! Knallröd i ansiktet och svettig från topp till tå. Och min andning ska vi inte prata om. Fy tusan vad trött jag är efter kvällens joggingrunda. De gånger jag sprungit tidigare har sträckan tagit ungefär 50 minuter och ta sig igenom. Idag putsades tiden med nästan 10 minuter. Jag som har SÄMST kondition på norra halvklotet är rött nöjd med tidsförbättringen. Till sommaren kanske jag i princip kan halvera löptiden(ja då förstår ni hur långsamt jag joggar egentligen) om jag fortsätter att träna, men vi är inte där än. Och i dagsläget får jag vara nöjd om jag tar mig igenom rundan och att då göra det på en bättre tid är bra. Kände faktiskt inte av min gamla stukning idag, brukar göra det annars. Men däremot kände jag av gårdagen och dagens raska timmespromenader i benen så jag var trött i innan jag ens börjat löpa.

Tycker ni att jag tjatar mycket om promenader och löpning? Ni får stå ut. Jag måste få skryta lite, eller hur?


Jag just nu. Brukar ni också bli så röda i ansiktet när ni tränar?

Nu står duschen på schemat och sedan blir det att kolla in Halv 8 hos mig och Big Brother på web-tv.
Ha det fint.
Kram

Promenad och lunchtime

För att upprepa gårdagen. Morgonpromenad:Check. Den promenadrundan jag gick är perfekt. Den tar exakt en timme att gå. Hur bra som helst tycker jag.

Nu ska jag snart luncha med Sofia och jag antar att det blir på något fik. De har god mat där ju. Sedan efter lunchen så blir det jobb på Sibylla några timmar. Ska gå in och jobba lite extra.


Det är denna snygging jag ska luncha med

Sedan vet jag inte riktigt hur kvällen ser ut. Lasse kommer hem vid åtta-tiden och om han inte är för trött och hungrig tror jag att vi ger oss ut på vår löparrunda, annars blir den imorgon. Och ska vi inte ut och springa blir det nog att dega i soffan istället.

Hoppas ni har en fin måndag.
Kram
2

Jag gillar söndagar!

Nu: Dags för lite söndagsmys. Gosa ner sig i soffan framför en film är det som gäller.

Hoppas att ni har en bra söndags också.
Kram