Konsten att skriva en tenta?

God förmiddag gott folk!
 
Hur står det till mer er en grå och blaskig onsdag som denna? Jag själv är rätt trött. Sitter och försöker få till något bra på min hemtenta, men det går lite sådär om jag ska vara helt ärlig. Det är jättespännande ämne att skriva om, den handlar bland annat och genus, etnicitet och klass. Men det som gör att tentan är svår är böckerna är fruktansvärt luddiga. Jag gillar inte luddiga böcker! Igår satt jag och stirrade i böckerna och på min datorskörm i många timmar (typ 5) och ändå hade jag bara fått ner 1,5 sida text, snacka om att inte vara effektiv. Men idag har jag hittat ett lite bättre flow och jag är inte lite bitter (och butter) som jag var igår.
 
Jo, men då ska jag för återgå till pluggandet igen då. Detta var ett sätt att smita ifrån en stund (men pssst, berätta det inte för någon. Det kan väl vara vår lilla hemlighet? Okej?) men nu är det dags att ta tjuren vid hornen och bita i det sura äpplet igen.
 
Vi hörs hörrni.
KRAM
 

 
1

Hufvudstaden

Halloj!

Sitter på bussen hem från Stockholm nu, ska faktiskt bli riktigt skönt att komma hem. Det är himla roligt att komma upp till storstan lite då och då, men jag trivs bra i lugnet i Vimmerby också. Igår gick vi ut och åt god middag och sedan blev det barrunda på Söder. Vi avslutade barrundan på hotellet, som visade sig vara ett himla poppis ställe att gå till. Helt smockat med folk! Kvällen fick dock ett mindre roligt slut då jag höll på att svimma nere i hotellbaren. Har aldrig hänt att jag blivit "svimmig" på fyllan innan, men någon gång ska ju vara den första. Hann som tur var sätta mig ner på golvet innan olyckan var framme. Hade inte varit sådär väldigt lajbans att svimma bland så mycket människor.

Ja, vad mer då? Nej men det var väl alles.

Ha det gott så hörs vi!
KRAM

1

Polisen?

Tillägg (och rättning)på förra inlägget: jag har inte gjort comeback hos polisen utan på pingisen. Det gäller att ha koll på vad man skriver när man bloggar från mobilen. Tack mamma för tipset! Och jag antar att ni förstod att jag inte tänkte besöka polisen?

1