"Dagens fångst"

Hemma från svampplockningen. Det blev väl inte riktigt så mycket svamp som vi hoppats på, men jag hittade ändå en del. Som ni ser på bilen ser Lasse inte överdrivet glad ut, kan det ha att göra med att det inte är så mycket svamp i hans korg tro?
 
Nu blir det grillning hos Christoffer och Åse.
Ha det fint.
KRAM

Ut och lete efter skogens guld

God förmiddag!
 
Jag och Lasse ska snart ge oss ut i de småländska skogarna och plocka kantareller (om vi hittar några vill säga) och vad passar inte bättre som uppladdning än omelett med kantarellstuvning till frulle då? Jag har inte ätit kantarellstuvning på hur länge som helst, eftersom det vanligtvis behövs mjöl till redningen. Men nu har jag köpt ett redningsmedel på internet som verkligen är toppen (och utan massa kolhydrater) och reder hur bra som helst. För visso är det galet dyrt, men det kan det vara värt ibland. Drabbar ju ingen fattig.
 
Det ser inte helt tokigt ut va?
 
Ha det gott så hörs vi.
KRAM

OS-sommar

Hallå!
 
Så gött att OS är igång. Det finns väldigt mycket idrott att titta på under dagarna och kvällarna nu, det gillas. Tyvärr så jobbar jag ju en del så kan inte se allt, men så är det ibland. Såg precis herrarna krossa Tunisien i handbollen efter utsökt spel av dem. Senare ikväll blir det bland annat att kolla på simning, där får vi hålla tummarna för medalj.
 
Haha, jag gjorde en egen bild. Tänkte att det kunde vara roligare än att knycka en från google, men nu när jag la upp dem såg jag att ringarna var olika stora. Men vi kan väl låtsas om att de är i samma storlek?
 
Efter min lilla semester har jag nu hunnit med två dagars jobb. Eftersom att det är Bullerby Cup i Vimmerby är det väldigt mycket att göra på jobbet. Under mitt pass idag har jag inte ens gå på toan, då kan ni nästan tänka er hur mycket det var va? Skönt med en dags ledighet nu igen i alla fall.
 
Japp, nu får det nog bli en dusch för att få bort fritöslukten. Det är inte den bästa doften kan jag lova er.
Ha det gott så höres vi.
KRAM