Vilken miss!

Ojojoj vilken lång dag det har varit. Åkte med tåget till Kalmar 06.54 i morse och var inte tillbaka i Vimmerby förrän 18.15. Vi har hela dagen matats med massvis av info om allt. Och man satt där lite som ett frågetecken vissa stunder vill jag väl erkänna. Tydligen så ska vi även lämna in en uppgift på torsdag som kräver att vi har den rätta kurslitteraturen, men det var först idag vi fick ta del av litan på böckerna. Att beställa hem böckerna tar 2-5 dagar så det är redan försent. Det var några stycken som på något vis hittat kurslitteraturlistan men det var väldigt många som inte hade det. Kul att bli "underkänd" i första momenten på grund av att de inte lagt ut några listor. Men det är ju "vårt eget ansvar" och det kan inte lärarna göra något åt. Så det är bara till att bita i det sura äpplet och satsa på nästa inlämning istället.

Ja, jag är helt slut nu så jag tror att jag snart slocknar i sängen. Är inte var vid att gå upp tidigt förstår ni.

Men ni får ha det toppen.
KRAM

1

Skolväskan på!

Jahopp, imorgon gäller det. Då är det dags att sätta sig i skolbänken igen och förhoppningsvis kommer utbildningen passa mig. Och jag tror faktiskt att den kommer göra det. Jag har ju alltid velat jobba med barn(förutom den period så jag fick för mig att jag vill bli sjukgymnast) och jag hoppas att jag kommer vilja det om 3,5 år också. Än så länge är jag inte nervös, men imorgon vid 14.00 lär jag garanterat vara det. Men det kommer att gå bra. Ska bli spännande att se vilka som kommer läsa, kanske någon man känner? Ni kan väl hålla tummarna för att jag överlever min första skoldag? Snälla?


Så här såg jag ut för 1,5 år sedan när började plugga i Linköping.

KRAM PÅ ER

Samstag!

God dag!

Och vilken dag sen! Riktigt härligt väder har det gått och bilvit ute. Precis lagom till att allas semester är slut, såklart. Dagen startades med lite shopping och frukost på stan. Lördagsmys även kallat. Vid tre kommer Lasses syster med familj hit på fika och sedan vid fem ska vi iväg till Björn och Maria på kräftskiva. Fast jag kommer nog inte äta sådär väldigt många kräftor. Fick en sån allergireaktion efter att ha ätit kräftor en gång så jag vågar mig inte riktigt på att äta så många. Men smaka måste man göra. Har köpt en grillad kyckling att sitta och smaska på när de andra käkar kräftorna. Ja, där har ni min lördag.

Hoppas att ni får en bra dag.
KRAM