Vårmössa på!

Påbörjade ett nytt virkprojekt igår, och idag blev det färdigt. En vårmössa till Mollan blev det denna gång. Förstår ni hur skoj det är att virka?


Den här lilla tjejen är förresten sjuk. Kräktes flera gånger igår och en gång på morgonen idag, stackars liten. Ingen matlust (vilket är förståligt), men än så länge ingen mer spya på eftermiddagen. Håller tummarna får att sjukdomen har blåst förbi nu och att vi får tillbaka vår pigga och glada tjej! 
1

Glad påsk (bättre sent än aldrig)

Molly har visst glömt bort att gå in och ge er en påsk-hälsning, men här kommer en från min lilla höna: 


När vi ändå är inne på fjäderfän, Molly är ju alltid uppe med tuppen numera, fem varje morgon slår hon upp sina blå. Tur att vi slog om till sommartid igår natt, nu vaknade hon klockan sex (gamla klockan fem) och vi får hoppas att hon kan fortsätta med det och att hon inte börjar med att vakna vid fem igen. 
1

Pippi Långstrump

De senaste dagarnas projekt som jag har pysslat med när Molly har sovit. 


Det är SÅ roligt att virka. Letar efter något nytt skoj projekt att fortsätta med nu. Någon som har en idé? 

För övrigt har Molly lärt sig att gå nu. Igår kväll släppte det, nu tycker hon inte att det är läskigt längre och nu vågar hon ge sig ut på lite längre rundor. Alltså, hon känns så himla stor nu när hon går. Hon är ingen bebis längre, utan faktiskt ett BARN! 
1