Lyser med min frånvaro

Hörrni, jag skäms över hur dålig jag har varit med att uppdatera bloggen. Men det finns så mycket roligare saker att göra nu under ledigheten förstår ni. Dagarna är fullproppade med saker, finns liksom ingen tid till att sätta sig vid datorn då. Därför blir det nu ett inlägg från mobilen istället.

Hoppas att ni har haft en underbar jul med mycket god mat och härligt häng med familj och vänner.

GOD JUL

Hörrni, jag tänkte bara önska er alla en riktigt underbar jul nu, för det tänker jag ha.
 
 
 
Sådär ser det ut hos oss nu. Julgranen pyntades igår, tycker den blev fin. Men det blev  en hel svordomar när granen skulle upp, så det är skönt nu att den äntligen är på plats.
 
Nu måste jag gå och sminka mig.
Ha det underbart nu!
KRAM
1

Konsten att göra bra affärer

Tycker att de två julstjärnorna som jag köpte på Clas Ohlsons i söndags blev rätt fina i våra fönster. Det jag kan tillägga är att dess stjärnor från början kostade 199 kr styck och var sedan säknta till 99 kr (billigt tänkte jag och slog till). Jag blev sedan en smula överraskad när jag framme i kassan blev informerad om att det också ingick två vanliga vita lampskärmar till. Ännu mer förvånad blev jag när kassörskan sa att jag skulle betala 101 kr. Jag vet inte om hon gjorde fel på något vänster så att de kostade 49 kr istället, eller om de faktiskt var sänkta ännu mer, men glad blev jag i alla fall. Två lampor (med extra lampskärmar) för 101 spänn anser jag är rätt bra köp. Bra för den fattiga husägaren.
 
/nöjd tjej
 
2