Vi ses när vi ses

Hallå!
 
Då var det söndag igen. Det är värst vad helgerna går fort. De hinner ju knappt börja innan de är över igen. I fredags var jag hos Rebecca. Blev bjuden på smaskig mat och drack gott vin, satt och snackade massa skit och spelade buzz. En riktigt trevlig kväll. Igår var det födelsedagsparty hos Sofia i Södra Vi och så på kvällen drog vi till Pumpen och skakade rumpa. En superbra helg, men den har gått alldeles för fort.
 
Det jag tänkte säga med detta inlägg är att de kommande veckorna kan jag inte lova att det blor någon bloggning alls. På tisdag får vi tillgång till huset och sedan lär det väl dröja ett bra tag innan vi kommer att ha internet där. Och även om vi hade haft internet så hade inte direkt bloggen varit prio ett i mitt liv just nu. Det kommer ju som sagt bli mycket med huset nu en tid fram över och sedan har jag en tenta den 9:e som det måste hinna pluggas till där någon gång också. Men vi få väl kika in lite då och då och de om det kommer upp något inlägg, men som sagt, jag lovar inget. Inte för att jag tror att ni kommer sakna mig så mycket här ändå, men nu vet ni om det så att säga.
 
Nu ska jag packa lite mer grejer och ikväll blir det innebandy för hela slanten.
Ha det underbart så får vi se när vi hörs nästa gång.
KRAM
 

 
/husägaren

En liten lista bara

Någon mer än jag som känner sig lite extra blåst efter att ha läst denna lista?
 
 

Nya hårfärgen

Ja, för några dagar sedan skrev jag ju ett inlägg där jag la upp en bild på hur jag hade klippt och färgat mitt hår när jag gick på gymnasiet. Igår färgade jag håret igen, inte alls något vågat som då, men ändå en liten förändring.
 
Nya hårfärgen ser för er som undrar alltså ut såhär.
 
Håret ser lite mörkara ut på bilden än vad det egentligen är, men mörkbrunt ska det i alla fall vara.
 
Då vet ni det. Kom nyss hem från skolan. Vi startade dagen med föreläsning 8:15-10:00 som var sjukt dålig. Kändes SÅ onödigt att man ens gick på den. Typ alla i klassen satt med sina mobilder och uppdaterade sig på facebook om hur dålig föreläsningen var, istället för att lyssna på vad som egentligen sades. Men så är det ibland. Såhär såg min status ut på facebook för tre timmar sedan:
 
 
Efter föreläsningen blev det grupparbete, leta vetenskaplig artikel. Inte det roligaste man kan göra på en fredag heller, men vi tog oss igenom det och nu har vi en artikel som förhoppningsvis är bra.
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och läsa tidningar. Har både SOLO och Veckorevyn att ta mig igenom så lär väl bli liggande några timmar.
 
Ha det gott allesammans,
KRAM