Mors dag

Blev uppvaktad av Molly (hennes far kan ja haft ett finger med i spelet också) med pannkaksfrukost, blommor, te och godis på morgonen idag. Mysigt värre! Och tänk att vi fick världens bästa barn (hon må vara skitjobbig, envis och arg ganska ofta, men hon är också alldeles alldeles underbar!), vi är verkligen lyckligt lottade, jag och Lasse! 

Lycka på bild

Såhär ser lycka ut: Väldens gladaste tjej som ÄNTLIGEN fick träffa Pippi. Som hon har längtat och pratat om detta tillfälle. Pippi har ju befunnit sig i Söderhavet hela vintern, men nu är hon ju som tur är, tillbaka i Vimmerby igen! Molly har pratat mycket om att hon ville pussa och krama Pippi. Någon puss blev det inte, men två kramar lyckades hon få i alla fall. 1

Forsättning på sjukstugan

Eländigt värre här hemma fortfarande tyvärr. Länge sedan jag var så här dåligt. Idag är dock första dagen som jag inte har så hög feber längre, så det är ju skönt. Men jag dras med en huvudvärk från helvetet, känns som att huvudet ska sprängas och en sablarns tråkig hosta. Vet inte hur många gånger jag har fått springa till toaletten och spy idag, på grund av hostan. Jaja, hoppas på en bättre dag imorgon. Tyvärr har jag ju smittat Mollan också som vaknade upp med feber idag. 

Fortfarande pigg och glad på hotellets utebar i lördags. Goda drinkar drack vi också!