Smålandsvisit

Hej!

Oj vad härligt det har varit att vara hemma en sväng igen, även att det blev kort tid. Det är faktiskt jobbigt att leva i en resväska som jag gör just nu. Det är toppen att jag får sova hos Luffii och gänget men det är jobbigt att inte ha något eget. Jag längtar tills att jag kan flytta in i mitt korridorsrum, fast än får jag vänta ett tag. Första mars tror jag att jag får flytta in, om det inte skulle bli några ändringar(hoppas hon som bor där nu vill flytta tidigare).


Om ett par timmar är det åter dags att dra upp till Linkan för en ny vecka med massa nya saker. Den här veckan som kommer början HEL-kursen(Hälsa-Etik och Lärande) och jag kommer tillbringa sju veckor i Norrköping. Det är inte så att jag kommer behöva åka dit varje dag, men kanske tre gånger i veckan kommer jag behöva bege mig dit. Då ska jag försöka passa på att träffa Sara, och kanske även få sova över där? Jag känner det nu att jag har ett stort behov av att träffa folk som jag känner. Så vill någon komma och hälsa på, så är man väldigt välkommen.Nu ska jag återgå till mitt packande. Men det faktiskt väldigt svårt att packa när man inte riktigt vet hur mycket saker man behöver. Den gångna veckan hade jag väldigt lika kläder med mig och det är inte bra. Hellre för mycket än för lite. Man vill gärna kunna byta kläder lite, istället för att gå i samma massa dagar.


Ha det superbra allesammans så får vi se när jag återkommer med uppdatering.
Kram kram
1

Onda fötter

Mina fötter värker massor efter de långa promenaderna i dåliga skor. Kan knappt gå för att de är så ömma, hoppas det går över snart. Nu får jag istället köra den lata stilen och åka buss, men det blir dyrt i längden och jag måste betala genom mobilen. Vet inte om jag ska fixa något såntdär kort att flylla på så att man åker några kronor billigare varje resa.

 

Ikväll ska vi till Nationernas hus(NH) där vi ska bli bjudna på mat(Gratis är gott, eller hur?). Faddrarna har faktiskt varit väldigt snälla och bjudigt på något ätbart de två första dagarna så har sluppit tänka på det där med att laga mat innan.

 

Jo, det var lite från mig.

Ha det bra. Kram

 

 

Lägesrapport från Liköping..

Ja just nu känns allt JÄTTE jobbigt. Jag hittar ingen stans och allt är superrörigt. Jag längtar verkligen tills dess att man hittar överallt och har börjat känna de andra lite bättre. För nu är det som sagt jobbigt. Man känner sig som en svans som följer efter folk och sådär.. Hm. Men det blir nog bra snart hoppas jag.

 

Idag har jag i alla fall motionerat väldigt mycket. Har fått två promerader som båda var på 45 minuter så sammanlagt 90 minuter har jag alltså varit ute och traskigt. Det är skönt att gå, men som sagt det tar tid och så gör mina fötter otroligt ont just nu. Antar att skorna inte är de bästa.

 

Imorgon bitti ska jag ta bussen vid 07.16 och så börjar första föreläsningen vid 08.15. Vet inte vart den är så jag måste vara ute i god tid.

 

Ja, ett negativ inlägg blev det idag. Men det kommer snart bli ändring på det hoppas jag. Snart löser sig allt, och blir jätte roligt istället.

Ha det bra så hörs vi.

Kram kram

2