Barnsligt gott

Ja, jordgubbar är nästan det bästa med sommaren tycker jag. Det är så gott! Sjukt lyxigt att få leverans från Södra Vi titt som tätt. Molly är fullständigt tokig i jordgubbar också, det är det bästa hon vet. Hon har inte fått smaka några sötsaker än, så jordgubbar är ju rens godiset för henne.

Vattenlek

Molly är livrädd för vatten och har varit det sedan hon var sex månader ungefär. Jag vet inte varför hon tycker att det är så otäckt, men hon gallskriker så fort hon får en vattendroppe i ansiktet. Nu försöker vi att bota denna vattenskräck med lek, och tro det eller ej, men dottern tycker faktiskt att det är roligt att sitta och hälla vatten mellan små byttor och över kroppen. Stänk i ansiktet är fortfarande läskigt, men med tiden kanske rädslan (förhoppningsvis) försvinner. Men att bada fötterna i Krön igår var dock inte att tänka på, livrätt (heter det så?) barn hade jag i famnen. Vi får nog skynda långsamt och det är ju perfekt att bota vattenrädsla varma och klibbiga dagar som det har varit i helgen.

1

Det måste ju dokumenteras

Kikar in för att önska er alla en riktigt fin midsommar, det har jag tänkt att ha i alla fall.

Försökte ta kort på Molly, på kransen som jag gjorde till henne igår, men det var ingen enkel uppgift vill jag lova. Ungen blev jättearg och slet av sig den direkt. 
Fick ta på henne min krans med plastblommor istället, det gick lite bättre. Det är för övrigt första gången på evigheter som jag inte har gjort mig någon egen krans, men det finns ju inte så mycket blommor i och med värmen. Men plastkrans funkar ju också.1