Jag ska bli en häxa..?

Hej där!

Sitter här och skriver som hastigast. Ska snart in till Vimmerby igen, och då är det dags för partyparty. Lasse ska ha lite Halloweenfest där de som vill får klä ut sig. Jag funderar på om jag ska vara en häxa. Det är så svårt att komma på vad man ska vara annars. Så ja, häxa får det nog bli helt enkelt.


Innan idag var jag, Åse, Linn, Mamma och Lasse på ALVs höstmarknad. Riktigt mysigt måste jag säga. Så mycket olika dofter från korv, kött, glödd, kroppkakor, karameller och ja jag vet inte allt. Mycket folk var det där också och många man kände igen. Supermysigt.


Men nu måste jag kila vidare. Ni får ursäkta att jag är så dålig på att uppdatera nu, men jag kommer tillbaka snart. Förmodligen på måndag så än blir ni inte av med mig;)


Ha det bäst nu alla fina människor.
Kram kram
2

Filmtips

I tisdags kväll blev det att se på bio i storstaden. Vi såg på The ugly truth och den var riktigt bra och rolig. Hela biosalongen satt och skrattade mest hela tiden. Åse var så roligt för mitt i filmen vände hon sig till mig och sa "Jag skrattar så mycket så jag är helt röd om kinderna".

Här får ni se trailern

Stockholm

Morsning korsning!

Nu är jag är ingen, ÄNTLIGEN. Förstår om ni har saknar mig, eller inte kanske. Hehe.

Stockholmsvistelsen har varit toppen. Det har blivit MYCKET gå, MYCKET äta, MYCKET fika och MYCKET shopping(mycket shopping för att vara mig i alla fall). Dessa mycket-saker kan väl på ett enkel vis sammanfatta en härlig och  trevlig resa, där pengarna har rullat ut från kontot.


Åse hade sin kamera med sig så jag ska lägga upp lite bilder som ni kan få se sen, men orkar inte göra det nu.


Ha det toppen så hörs vi mer senare.
Kram kram
1