Nu är det jul..?

Tänka sig att det var första advent igår. Tiden går så sjukt fort nu för tiden. Har ni fått upp några julsaker? Kanske hunnit baka några goda pepparkakor eller lussebullar eller köpt några julklappar? Jag har varit dålig med allt. Två julklappar är det enda som jag har bockat av.

Visst är det svårt det där med julklappar? Jag har så fruktansvärt dålig fantasi och kommer aldrig på några bra och roliga saker att ge. Någon som kan tipsa om en bra julklapp till pojkvännen? Det är det svåraste att komma på. I onsdags köpte jag present till honom och det är int enkelt det heller. Då blev det partym, så det kan jag inte köpa den här gången. Nu måste jag komma på något nytt smart. Tipsa mig!:)


Här får ni lyssna till lite vacker sång av Robert Gustavsson och Lena Philipsson

Norrköping?

Hallå där!


Nu är jag tillbaka igen, efter en helg av frånvaro. Som vanligt så att säga. Haha.


Vet ni, jag tror att jag har svalt kulan till min piercingring i natt. Jag har letat men hittar den inte på golvet eller i sängen så då måste den nog ligga i magen. Måste skaffa mig en ny nu. Jag undrar hur många såndär kulor jag har tappat bort sen jag gjorde min piercing. Ett stort antal i alla fall, för jag har en drös med ringar utan kulor. På tal om min piercing så har jag snart haft en i 3 år. Knäppt att det är så lång tid va? Känns som att det inte alls var länge sen jag gjorde den.
På tal om något helt annat så läsa jag precis att min reservplan angående utbildning till våren(alltså arbetsterapeut) ligger i Norrköping istället för i Linköping. Bra att jag har koll på vart jag söker utbildning då. Så får se om jag kommer bosätta mig i Linköping eller Norrköping. Självklart vill jag hellre bo i Linköping, men Norrköping blir nog också bra annars. Då bor jag ju nära Sara i alla fall:)Nu ska jag titta på web-tv.
Ha det fint allesammans.
Kram kram

Grattis

Tänkte bara säga grattis till Lasse som fyller år idag.

Här kommer en grattissång till honom(tyvärr så sjunger de HON, men jag hittade ingen bra där de sjöng HAN istället. Hoppas det funkar i alla fall)


Här kommer det en lite bild på födelsedagsbarnet och mig också(har inga kort på den här datorn så det fick bli ett där jag var med också. Bilden är tagen på Ammi och Jaris bröllop förra sommaren)2