Onsdagskvällen ledig.

Detta är första onsdagskvällen som jag är ledig på väldigt länge. Så himla skönt! Som ni vet så jobbar jag ju alltid kväll på onsdagar annars vilket fungerar bra. Men att för en gång skulle vara ledig onsdag kväll uppskattas mycket. Så efter jobbet blev det först badminton och sedan har det även blivit ett besök hos svärmor där det bjöds på svampmackor.

Ja, det var min onsdag det.

Nu ska jag och Lasse kika på Halv 8 hos mig och big Brother.

Ha det fint.
Kram
2

Mardröm?

Fy, precis innan jag vaknade drömde jag en konstig dröm. Jag drömte att jag tappade en av mina främre tänder. Inte någon av framtänderna, men den tanden som sitter jämte. Det var hemskt! Och jag blev tvungen att gå till tandläkaren som skulle fixa tanden och jag skulle få bedövning för första gången i mitt liv. Fast det var inte vanlig bedövning utan jag skulle sövas, men den första sprutan fungerade inte. Så tandläkaren fick hämta en annan spruta som hon skulle ge mig. Det hela slutade med att tandläkaren? skulle operera mitt knä? Väldigt skumt! Känns inte riktigt pålitligt att en tandläkare ger sig på att operera knän, så någon slags mardröm får man väl ändå kalla detta.

Haha, det är konstigt hur drömmar blir ibland. Brukar ni drömma något konstigt?


Dagens lärdom..

Nej, hörrni. Det var absolut ingen bra idé att ge sig ut och löpa så snart efter att man käkat. Redan från start kändes det tungt och efter cirka 2 km hade jag håll under båda revbenen och maten var väldigt nära på att komma upp. Jag blev riktigt illamående och vi fick avsluta löpningen och gå istället. Så då blev det väl promenad i ungefär 2 km och så avslutade vi med löpning sista kilometern igen. Så, dagens konstaterande: GE DIG INTE UT OCH SPRING EN TIMME EFTER ATT DU ÄTIT MAT!! Nu vet jag det till nästa gång i alla fall. Och 50 minuters motion blev det i alla fall, så det är ju bra.

Imorgon gör vi ett nytt försök och ger oss ut på en runda. Och då SKA det nog gå bättre skulle jag tro.

Nu är det dusch-time och sedan lite soffhäng.

Ha det bra.
Kram