Det tar sig, som pyromanen skulle sagtSå ser det ut i våra två blomlådor just nu. Så helt odugliga kan vi i alla fall inte vara när det gäller planering.
1

Valborgsmässoafton

Shit vilket stekarväder det är idag! Vi har suttit på en uteservering en timme och det stekte på ordentligt. Mina fräknar är inte sena med att pluppa upp på nästan när solen kommer fram.


Stek i solen i Bulgarien med mina fina systrar


Nu ska vi alldeles strax åka ut till Södra Vi. Det blir lite grillning och häng med La Familia (heter det så Linn?) och senare ikväll blir det lite fest.

Hoppas att ni har en fin dag i solen.
KRAM
2

Klassen

Hej allesammans!

Igår hade jag besök av ett gång från klasses, 9 stycken närmare bestämt (med mig då). Först grillade vi och sedan spelade vi spel och satt och snackade massor. Riligt rolig kväll! Roligt att ses utanför skolan också. När man pluggar på distans som vi gör blir det lätt att alla kommer 10 minuter innan föreläsningen börjar och så sticker hem direkt efter. Vi hinner aldrig lära känna varandra riktigt, så just därför var det ju superroligt att hitta på något såhär.

Tog tyvärr inte så mycket bilder, men här har ni en i alla fall. Ingen superbild då Rebecca står utanför bild och Amanda petar sig i ögat, men det får gå ändå.