Hallenhockey

Hej och hå!


Då har ännu en helg passerat(ja snart i alla fall. det är i och för sig bara söndag än, men det känns ändå som att helgen redan är över) och imorgon är det åter dags att bege sig till Linköping. Morgondagen bjuder på lite föreläsningar och MYCKET plugg. Nu måste jag ta tag i detta och verkligen komma igång på riktigt.


Nu väntar lite innebandy med härliga människor. Ska bli skönt att röra på fläsket lite!


Ni får ha det fint.
Kram kram


1

Hej Linköping, hejdå Södra Vi

Hej hopp!

Nyss hemkommen från pingisträning. Blev ju inte så mycket till träning i och för sig, vi var bara 4 st, men det var roligt att spela lite ändå. Har ju bara spelat en gång sen jag kom upp till Linköping vilket är alldeles för lite. Hoppas att jag och Linda kommer kunna spela en gång i veckan sen i alla fall för det behövs.

Imorgon är det då dags att flytta till eget boende i Linköping. Ska flytta in i ett möblerat korridorsrum i Flamman. Är lite smånervös måste jag erkänna, men det kommer säkert bli bra. Känns så konstigt bara när man aldrig har flyttat tidigare. Kommer ju sakna familjen massor! Men det blir nog toppen och det är ju faktiskt inte långt hem så skullr jag bli mamma-sjuk någon dag är det bara att åka hem utan problem. Skönt också att rummet är möblerat så att man smidigt kan flytta ifall man inte trivs. Vet ju inte om det där med korridor är något för mig. Det återstår att se helt enkelt.

Nu måste jag gå och packa lite kläder och ta mig en dusch innan älsklingen kommer.


Ha det finemang allesammans.
Kram kram
3

Jag älskar solen

Åh vilket underbart väder det har varit idag. Tänk vad glad man kan bli för lite solljus. Alla går runt med stora leenden på läpparna och njuder av de härliga solstrålarna. Blundar man tillräckligt hårt och låter tankarna få sväva bort känns det faktiskt som vår och sommar och man känner en värme sprida sig i hela kroppen. Så öppnar man ögonen och inser att det inte alls är vår utan fortfarande vinter och på tok för mycket snö. Förhoppningsvis kommer snön inte ligga länge till. Jag hoppas våren snart är här!

 

Så här glad och knasig kan man bli när det är fint väder ute.

 

2