Slut på ledighet

Då var ledigheten över för denna gång och imorgon är det åter dags att jobba. Jag ska ärligt säga att jag hade kunnat tänka mig att vara hemma några dagar till, men när man väl är på jobbet så går det ju bra. 


Vi har haft några riktigt härliga dagar av julfirande, men nu känns det faktiskt skönt att själva julfirandet är över. Det är ju rätt intensivt de där dagarna runt jul. Men vad härligt det har varit. Och tänk vad förtjust Molly var i tomten. Trodde att hon skulle bli rädd och vara reserverad men hon var en riktig cooling. Vågade sitta i knät på tomten och sprang och hämtade paket åt honom. Det var roligast att få paket, inte lite roligt att öppna dem. Det tröttnade hon på efter ett tag. Tror att det är rätt svårt att ta in allt när det blir så mycket. 

God fortsättning på er! 

Kul funktion på Facebook

Snyggaste gänget i stan kikar in och säger HEJ! Alltså, förstår ni hur mysigt det är att få vara hemma med Molly några dagar vid jul? Det blir stora skillnad i plånboken, men det är det lätt värt! Passar på att umgås ordentligt innan det är dags för lillan att börja förskolan i januari. 

Hostig tjej säger HEJ!

Alltså, då är jag snart uppe i två månader av hosta. Jag blir galen!! Förra veckan var jag magsjuk och precis när jag blev frisk från det slog förkylningen till. Självklart eskalerade mitt hostande till det tredubbla, hostar så att jag kräks nästan. I natt var jag vaken 2,5 h och bara hostade.


Tur att jag får vara hemma och vila upp mig ett tag nu. Lasse började jobba idag och jag är föräldraledig fram till jul nu, mysigt! Då får jag ju chansen att vila lite mer än vad jag kan göra när jag jobbar. Men att säga att det är lugn och ro om dagarna med en unge på 20 månader är ingen semester, det är högt tempo på Molly hela tiden. Men när hon sover mitt på dagen får jag ju chansen att ta det lugnt.


1