Min vanliga otur

Vad är väl en sommar utan en stukad (vrickad? Vad är skillnaden egentligen?) fot? Var ute på promenad, gick i tofflor och trampade vid sidan av asfalten och foten bara vek sig. Nackdelen med att ha en fot man har stukat många gånger, det krävs inte mycket för att den ska vika sig igen. Så jävla ont gör det ju det där! Nu börjar den läka och killar väldigt mycket. Som tur är, eller vad man ska säga, så har det varit så varmt så har ändå inte orkat vara ute och gått något, så foten har fått vila. Inte det enklaste att ha ont när man har små barn dock. Molly har ställt sig flera gånger på foten och hoppat. Inte skönt! 

(null)

(null)

Nedersta bilden är tagen idag, i princip ingen svullnad kvar nu.
1

Kusinmys

Haha, kolla på Lowe, han njuter av att skvätta vatten på Adela. 

(null)

Vad tror ni? Ringer det några varningsklockor? Psykopat? Sadist? Eller bara ren ondska? Njuta av att göra andra ledsna bådar ju inte speciellt gott tänker jag. Eller så kanske han bara hämnades på Adela, hon hade säkert gett honom något tjuvnyp eller så. Tycker ändå att det var en rätt härlig bild. 


1

Klättrar på väggarna

Idag klättrar Molly på väggarna, helt galen. Sjukt understimulerad nu när hon har fått hålla sin inomhus ett tag. Så nu försöker vi få henne att vara ute och göra av med lite energi, det blir fantastiskt mycket bättre när man är ute. Just nu sitter jag och Molly och målar i skuggan, sjukt varmt i solen!!

(null)

1