Problem med datorn

Hej!

Kikar in här snabbt och säger hej. Något är väldigt galet med min dator just nu och den bara stänger av sig hela tiden. Något datasnille som vet vad det kan vara? Sjukt irriterande i alla fall. Så därför blir det ett litet kort inlägg bara.Såndär varm jacka skulle man behövs idag när man var ute. Tusan vad kallt det var. Men just nu ser det ut att vara lite bättre väder i alla fall. Skönt! I veckan pratade jag och Lasse om att grilla i helgen men så kom snön. Inte så roligt att stå ute med grillen i sådant oväder direkt. Men nästa helg kanske det är bättre. Håller tummarna för det i alla fall.

Hoppas att ni har en fin lördag.
KRAM
1

Drar till Sibbe

Sticker iväg och jobbar några timmar på Sibylla nu.Ja då vet ni alltså vart jag befinner mig.

Trevlig fredag allesammans.
KRAM
1

Citat av barn

Har inget bättre för mig så sitter och läser lite härliga citat från barn. Det handlar om giftermål och såhär säger några av barnen:

"Du bör inte kyssa en flicka om du inte har nog med pengar för att köpa henne en ring, och en videoapparat, för hon vill ha videofilmer från bröllopet."
Allan, 10 år

"Kyss aldrig någon i närheten av andra. Det är väldigt pinsamt om någon skulle se dig... Om ingen tittar skulle jag nog kunna pröva på det med en snygg kille, men bara i några timmar."

Kally, 9 år

"Giftermål är när man får behålla sin tjej och inte behöver lämna tillbaka henne till hennes föräldrar."

Eric, 6 år


Barn är ju för söta alltså. Man får sig alltid ett gott skratt när man läser citat från barn.