VM nästa?

Åttonde springturen är avverkad så snart börjar man ju allt få rutin på`t. Fast det är fortfarande en enda lång plåga att ta sig igenom kilometer för kilometer. Men har ni sett hur sjukt långt och hur galet snabbt vi sprang idag då?
 
 
 
15 km på 30 minuter och en snitthastighet på två minuter per kilometer. Kilometrarna bara svischade förbi. Det kändes inte som mer än 5, 7 kilometer, men när jag var hemma och kollade in Runkeepern så hade vi tydligen sprungit längre, betydligt längre och som sagt jävligt snabbt. Borde nog ställa upp i VM eller nåt så fort som det gick idag. Hahah.
 
Nej men allvarligt, jävligt typiskt att det skulle vara något vajsing med Runkeepern idag. Jag vet att sträckan är cirka gurka 5,7 km men hade varit roligt att se hur fort varje kilometer gick ungefär. Jaja, jag är inte bitter. Tiden spelar ju egentligen ingen roll, huvudsaken är ju att man är ute och rör på fläsket så att säga.
 
Ha det gott!
KRAM
 
 
 
 

2 x My

I Påarp träffade jag på en tjej som var sjukt lik mig.

1

Ett paradis på jorden

Alltså fattar ni hur fint det är i Påarp där vi händge förra veckan? Ett litet smakprov får ni här så kanske ni förstår varför jag tycker att det är så fantastiskt vackert.
 
Utsikten när man glider in i byn
 
 
Och här har ni utsikten från Lasses mormor och morfars hus.
 
 
Näst intill privat strand, perfa för mig som gärna inte trängs med folk när jag har bikini på mig.
 
 
 
 
Ja, där fick ni alltså ett litet smakprov på de bilder jag tagit under veckan i Påarp. Visst håller ni med om att det ser makalöst vackert ut?
 
KRAM
 
 
 
 
 
1