Bra kämpat My!

Nyss hemkommen från en löparrunda på 45 minuter. Och idag kändes det så jäkla mycket bättre än vad det gjorde förra måndagen. Så skönt! Den här gången blev det inget stopp. Jag sprang sista biten själv då Lasse skulle fortsätta en bra bit till(han tränar ju till gbg-varvet). Jag som är en riktig tävlingmänniska tycker att det är fruktansvärt jobbigt att behöva stanna för att man inte orkar springa mer. Det känns verkligen som en förlust, så just därför känns det så himlarns bra när man orkar jogga hela tiden. Och när jag kom hem var jag inte speciellt trött heller. Så idag ger jag mig själv en klapp på ryggen och är stolt över min insats.

Lilla jag då
En gammal Halmstadbild bjuder jag på en måndagskväll som denna.

Imorgon åker jag och mamma på ett trill till Västervik för att se att mina trasiga kängor går att lämna tillbaka. Blir väl även att kika i lite andra affärer. Ska bli mysigt faktiskt. Och att göra något tillsammans med mamma, bara hon och jag. Det händer ju inte direkt ofta. Så det ser jag fram emot.

Nu är det dags att fixa mat(kyckling och bulgur, hur gott du vill) för att sedan titta på Halv 8 hos mig.


Ha det toppen allesammans.
Kram
1

Otursdagen..

Dagens konstaterande: Rakblad(eller det kanske det inte heter? knivblad kanske?) är JÄVLIGT vassa. OCH det finns mycket blod i ett pekfinger. Eller ja, det fanns det innan jag skar mig alltså. Tusan vad det rann blod( det näst intill sprutade kändes det som, ingen överdrift alls här) när jag skrar mig och satan i gatan vad det sved.

Det slutar inte här tyvärr. Jag brände mig på utsidan av handen också. Varför finns det så många saker jag kan göra mig illa på på jobbet? Jag som är klantigheten själv lyckas i princip aldrig komma från jobbet utan att ha fått någon skråma.

Visst låter det som att jag har haft en underbar dag på jobbet? Just det, sen får man ju inte glömma alla fulla människor(läs:gubbar) som kom och var jobbiga också.

Säg att det är lite synd om mig? I alla fall lite?2

Vill till varmare breddgraderTusan vad jag är sugen på att lämna detta sketna vinterväder och dra till varmare breddgrader. Någon som är sugen på att bjuda mig på en resa? Snälla?
1