Nya bakverk

Mitt nya projekt här hemma (när och om Molly sover) är att virka bakverk och glassar som sedan kan användas tiöö att leka med. Först ut i ordningen blev chokladbollar. Provade även att göra en schackruta, men den blev ful så jag tog upp den. Bättre lycka nästa gången. Men visst blev chokladbollarna rätt fina?  Nu har jag lärt mig något nytt också, att göra pärlsocker av något som heter franska knutar (tack Youtube!). Skoj att ge sig på något annat än ugglor.


1

Att snöa in på saker

Tjoho, jag har redan slagit förra veckans promenadkilometer.


Alltså, jag blivit ju lite besatt av saker när jag väl börjar med något (är det inte promenader så är de virkinig eller något annat. På tal om virkning fick jag två böcker med beskrivningar på massa gulliga figurer att virka. Enda kruxet är att de är på danska. Vi får väl se hur det går.) Nu är det promenader som gäller. Jag traskar och traskar. Det hade varit intresserat att veta hur många av dessa kilometer som Molly faktiskt har varit i vagnen och inte i bärselen. Hon är tyvärr ingen vagntjej alls, men förhoppningsvis blir det bättre när vi byter till sittvagn. Tror att vi måste göra det snart. Det blir tungt för rygg och axlar att alltid konka runt på lillsnörpan.

Ingen ungdom längre

Jahopp, då var jag 27 nu då. Det är inte klokt vad åren går fort, hinner ju knappt med. Lasse påminde mig om igår att det bara är tre år kvar till 30 nu, men då kontrade jag med att det bara är tre år kvar till 35 för honom. 

Det där med födelsedagar är inte så spännande längre, men visst är det skoj att bli lite mer uppmärksammad en viss dag. Men vet ni, jag visste för några månader sedan inte hur gammal jag var. Jag fick för mig att jag skulle fylla 28. Detta är lite pinsamt, men jag fick gå in på Facebook och kolla hur gammal jag var. Det är illa. Haha!

Igår firade Molly med att vända sig från rygg till mage för första gången. Hon har varit på G väldigt länge och nu äntligen knäckte hon nöten. Häftigt vad som kan  ske över en natt bara. En koladrömtårta blev det igår. Sjukt enkel att göra! 
1