Ute på äventyr

God kväll! 

Äntligen börjar vårt favoritprogram, Heja Sverge. Snacka om härliga människor som är med i programmet! 

I helgen var Lasse iväg på Finlandskryssning, så Molly och jag tog vårt pick och pack och bosatte oss i Södra Vi två nätter. Mysigt att sova i gamla flickrummet igen!


Mormor hade köpt en gunghäst som Molly provade, hon gav den högsta betyg.


Gullig bild på Åse och Linn som jag hittade i ett fotoalbum. Visst finns det vissa likheter mellan Linn (till höger) och Molly? 
1

Jag döööör

Några bilder på Mollan, bara för att hon är så söt!Jag måste bekänna att jag har gjort något dumt..... Jag har gått med i några Newbie-loppisar på Facebook och det var nog ingen bra idé, för nu kan jag inte sluta handla kläder till Molly. Det finns så himla många fina kläder så det är inte klokt! Men egentligen vore det kanske bäst att gå ur grupperna igen, i alla fall för plånbokens skull. Den är ju inte överdrivet tjock när man är mammaledig.
2

Nya bygget

Nu ÄNTLIGEN är det nya utedasset färdigt (bara fönsterglas som ska sättas in också) ute i stugan!! Och visst blev det fint? Lite skillnad mot det andra rucklet som stod där innan. Har dock ingen bild på hur det såg ut innan.


För övrigt har vi haft en lyckad helt. Vagnfest (istället för cykelfest) på gatan i lördags. Det åts kräftsoppa till förrätt på 19, fläskfilépasta på 27:an och hallon- och vit choklad-cheesecake på 23:an. Vi var rätt mätta efter att dessa rätter hade intagits vill jag säga. Det blev en riktigt bra kväll, så det får vi första att göra om, kanske utökar med lite fler deltagare då också.

Igår hade vi lite finbesök från Göteborg över på fika. Det var Theo och hans föräldrar som kom förbi en sväng innan de skulle tillbaka hemåt. Roligt för Molly med bebiskompis på långt håll också! 


Bäst att slänga in en liten bild på pluttan också, som för övrigt både kan köra framåt och bakåt nu.