Första advent

Gokväll! Då var första advent snart ändå, och vi har haft en mysig dag. Det har hunnits med adventsfikat med min familj, vi har tagit en sväng ner på julskyltningen, käkat tacos med grannarna och sen har jag och Sofia varit iväg på bio. En underbar jävla jul såg vi, riktigt bra, den kan jag rekomendera er att se!

Nu har Molly och jag lite kvällskörningarna i sägen. Jag i hopp om att trötta ut henne, Molly är inte riktigt inne på samma spår tyvärr.


Så här såg lilltjejen ut imorse: 
Hur söt? 
1

Fast i huset

Världens längsta dag är snart till ända. Idag har jag och Molly varit fast i huset. Då Lasse har körvecka och vagnen har punka kunde vi inte ta oss någonstans alls. Skulle egentligen gått på sångstund på Kalles imorse. Var redo att ge oss iväg, men då jag inte lyckades få i någon luft i däcket fick vi stanna hemma. Tråkigt, tyckte både jag och Molly. Tror att skitungen har straffar mig för det hela dagen sen, för det har varit gnäll, gnäll och så lite mera gnäll. Så typiskt att det skulle vara på Lasses längsta dag också!

Nu har vi i alla fall fått låna grannarnas extravagn några dagar, så nu kan vi ju ta oss ut och få lite frisk luft i alla fall.

Nu ska jag fortsätta kolla Halv åtta hos mig. Ha det gott!

Världens finaste gnällspik 
1

Dejt

Vet ni vad? Idag ska jag ut på dejt med den här fina mannen.


Det är första gången sedan Molly föddes som vi ska göra något själva. Vi har fixat barnvakt och ska iväg till Brygghuset för att avnjuta en middag. Förvisso är det bara mellan typ 17-19, men ändå! 

Trevlig lördag mina vänner!