Ensam hemma..

Jaha, då var man gräsänka igen då. Lasse drog imorse iväg till Borlänge för att hänga på Peace and Love-festivalen. De där lärarna alltså, de bara roar sig hela sommaren. Aa, jag är inte bitter för det. Men hade inte tackat nej till att vara ledig hela sommaren, och få betalt då.

Sitter nu och tittar på Klockan åtta hos stjärnorna. De lagar så god mat så det vattnas i munnen. Ett tips är att inte titta på det programmet när man är hungrig.

Ha det fint.
KRAM


Ledig

Åh vad jag älskar lediga dagar, synd bara att de inte är fler. Har varit ute i princip hela dagen så jag är lite röd i ansiktet, hoppas det lagt sig imorgon. Imorgon är det dags för jobb igen, tre kvällen denna vecka. Men sen ska jag ha semester i två veckor. Ska bli så skönt. Det är inte speciellt roligt att gå och jobba när Lasse har semester hela sommaren, men så är det.

Nu ska vi se på någon film.
Ha det gott.
KRAM

Nattliga funderingar..

Hey, klockan är 00:46 och jag skriver ett blogginlägg. Var precis inne på Aftonbladet och läste om en kvinna som tros vara 120 år gammal. Här är en bild på henne, och under bilden har de skrivit "otroligt gammal".Någon mer än jag som tycker att det låter komiskt när de skrev så?

Nu är det dags att nana.
Ha det bra.
KRAM