Smålandsvisit

Hej!

Oj vad härligt det har varit att vara hemma en sväng igen, även att det blev kort tid. Det är faktiskt jobbigt att leva i en resväska som jag gör just nu. Det är toppen att jag får sova hos Luffii och gänget men det är jobbigt att inte ha något eget. Jag längtar tills att jag kan flytta in i mitt korridorsrum, fast än får jag vänta ett tag. Första mars tror jag att jag får flytta in, om det inte skulle bli några ändringar(hoppas hon som bor där nu vill flytta tidigare).


Om ett par timmar är det åter dags att dra upp till Linkan för en ny vecka med massa nya saker. Den här veckan som kommer början HEL-kursen(Hälsa-Etik och Lärande) och jag kommer tillbringa sju veckor i Norrköping. Det är inte så att jag kommer behöva åka dit varje dag, men kanske tre gånger i veckan kommer jag behöva bege mig dit. Då ska jag försöka passa på att träffa Sara, och kanske även få sova över där? Jag känner det nu att jag har ett stort behov av att träffa folk som jag känner. Så vill någon komma och hälsa på, så är man väldigt välkommen.



Nu ska jag återgå till mitt packande. Men det faktiskt väldigt svårt att packa när man inte riktigt vet hur mycket saker man behöver. Den gångna veckan hade jag väldigt lika kläder med mig och det är inte bra. Hellre för mycket än för lite. Man vill gärna kunna byta kläder lite, istället för att gå i samma massa dagar.


Ha det superbra allesammans så får vi se när jag återkommer med uppdatering.
Kram kram
1